Veckans spel med Macke B

Visby IBK veteranen Macke Broberg har tillhör en liten skara spelare som har gjort över tvåhundra matcher i IBK tröjan Macke jobbar som kommentator för vår egen vår egen kanal IBK Play. Under säsongen kommer du kunna följa hans speltips på oddset här på vår hemsida.


Veckans spel:

Det börjar dra ihop sig rejält i allsvenskans södra serie. Precis som jag skrev för några veckor sedan brukar det bli mindre och mindre med skrällar ju längre serien lider och jag testar denna vecka en riktigt favorittrippel till drygt dubbla gånger insatsen

 

Kalmarsund-Fagerhult 1 (1,18)

Snudd på löjligt odds men inte en chans att formstarka kalmarsund bränner detta.

 

Lindås-Östra 1 (1.27)

Viktig match för båda lagen och möjligtvis den match jag tvekar ett uns på i min trippel då östra är svårspelade när man får ligga och kontra. Lindås har dock varit riktigt stabila i år och i princip alltid gjort jobbet mot bottenlagen och när man nu spelar för kvalplats tror jag inte man bränner denna chans.

Karlstad-Craftstaden 1 (1,41)

Craftstaden är ett mycket bra lag och har gjort en stark säsong. Nu börjar dock kvalplatsen glida dem ur händerna och lägg därtill tuffast tänkbara motstånd i Karlstad. Favorittippade Karlstad som varit svajiga under säsongen har vaknat rejält på slutet och med tanke på att man nu har saken i egna händer igen så tror jag aldrig man bränner denna chans. Veckans bästa spel.

 

 


Trippeln ger 2,11 och känns stark. Spelas som vanligt på Svenska Spel.

Länk till svenska spel oddset:

Till oddset

Länk till svenska Visby IBK gräsroten:

Till Gräsroten

Här bokar du biljett till nästa hemmamatch.

Boka biljett här