Poängmaskinen klar för Visby IBK

Visby IBK värvar den het eftertraktade poängspelaren Andreas Jansson från Skoghall. Andreas skriver på ett 2 års avtal med förening och flyttar troligen till gotland i början på sommaren. Andreas gjorde den gångna säsongen 46 poäng för Skoghall IBK.

– Ante kommer göra stor nytta för oss på flera sätt, Ante är sen spelartyp som vi har saknat säger Joakim Bandholtz sportchef i Visby IBK. Jag tror att framförallt i powerplay att han kommer ge oss nya dimensioner med både ett vasst skott och ett stort hot då han är en ”bågspelare” avslutar Bandholtz.

Varför väljer du Visby IBK framför andra klubbar?

– Jag har haft en bra känsla från första kontakt med Visby IBK. Sen när jag och Sara var nere
och besökte stan och klubben fick jag ett bra och seriöst intryck. Jag känner att detta är rätt väg att

gå för min utveckling.