Melin lägger klubban på hyllan!

Efter 10 säsonger  lägger Robin Melin klubban på hyllan.

Robin har varit en tongivande spelare i många säsonger och representerade

klubbens A-lag, första gången som femtonåring, totalt blev det 208 matcher med

klubbens representationslag

– Robin var en av spelarna som gjorde att jag ville fortsätta engagera mig i innebandyn igen,  en otroligt varm och snäll kille som alltid tar hand om nya spelare och ledare i laget säger Sportchef Joakim Bandholtz. Dagen då Robin bestämde sig för att sluta med innebandy så kom det tårar,  han kommer saknas enormt i omklädningsrummet och kommer lämna ett stort tomrum efter sig under en lång tid avslutar Bandholtz.

Min tid i IBK har varit helt fantastisk, med alla spelare och ledare som man lärt känna under  dessa 10 säsonger. De har format mig till den jag är idag säger Robin Melin

Robin vill rikta ett speciellt tack till några personer.

Bandholtz, Hasse och Pelle som stöttat mig under resan och ett särskilt tack till Anders Granvald

som utvecklade mig till en A-lagspelare.

Nu kommer jag följa grabbarna från läktaren och jag är helt  säker att IBK kommer spela SSL 19/20.

IBK alltid oavsett avslutar nummer 92

FAKTA:

Robin Melin

Född 1992

Antal matcher :           208

Antal mål:                   119

Antal assist:                135

Totalt poäng               254