Järlö och Nilsson väljs in i Visby IBK Hall-Of-Fame

Michael Järlö, 45 och Christian ”Bom-Bom” Nilsson 42 blir de två första spelarna att väljas in i Visby IBK Hall Of Fame.

Fredagen den 26 oktober är startskottet för Visby IBK Hall Of Fame och för den historiska hyllningen av de båda Visby IBK ikonerna. Innan den allsvenska matchen mellan Visby IBK och Onyx kommer den officiella hyllningen av spelarna att äga rum. Spelarnas tröjor kommer att pensioneras efter säsongen och hissas i ICA Maxi Arena.

 

-Jag känner mig oerhört hedrad att det man gjort fortfarande koms ihåg och det är stort för mig att det uppmärksammas. Det går inte många dagar utan att jag tänker tillbaka på tiden i IBK  säger Chrille Nilsson

-jag blev inte bara varmt välkomnad av Visby IBK utan även utanför klubben, gotlänningar är härliga  och en stor del till varför jag blev kvar så många år på ön och en del av mig är fortfarande Gotland och Visby IBK och kommer så förbli avslutar Chrille.

–  Jag blir glad ,stolt och det är en stor ära att få sin tröja hissad för en förening där där jag hade en fantastisk  tid  de åtta säsonger jag spelade  i den gula Visby IBK tröjan säger Järlö.

Vill du vara med och hylla Nilsson och Järlö som kommer att vara på plats med sina familjer i Södervärnshallen?

BOKA BILJETT HÄR