Emil Borg ny ordförande i Visby IBK

 

Under tisdagen höll Visby Innebandy klubb årsmöte i klubbens anläggning InnebandyCenter i Visby. Årsmötet beslutade att välja Emil Borg till ny ordförande för klubben. Borg tar över efter avgående ordförande Anders Granvald. Emil tillhör en av föreningens grundare som fanns med i klubbens allra första styrelse 1988 och är nu tillbaka efter drygt trettio år. 
 
 
Emil du var av en av grundarna till klubben 1988 och väljer nu att ta över ordförandeklubban, för att ställa en riktigt vanlig men något klyshig fråga inom idrotten. Hur känns det?

-det känns otroligt häftigt att få chansen att vara med och utveckla föreningen som jag en gång var med och grundade, dessutom i det historiska första året i SSL.

När jag tänker tillbaka på sista kvalmatchen får jag gåshud och jag vill uppleva fler sådana matcher tillsammans med vår fantastiska publik. 
Kunnandet i föreningen är stort och eldsjälarna många, och tillsammans ska vi nu ta nästa steg.
 
 

Visby IBK är en förening med bred ungdomsverksamhet och ett elitlag som nyligen avancerat till världens bästa liga.

Vad kommer du att tillföra klubben som ordförande?
-förhoppningsvis lite ny energi och sen tycker jag att det är viktigt att jobba strategiskt på hur vi är en attraktiv förening på lite längre sikt. Sen är jag ju också ledare för ett av våra många duktiga ungdomslag, och det är något som jag tänker fortsätta med.
 
 
Visby IBK visade ett positivt resultat för säsongen 2018/2019 vilket innebär att klubben har ett positivt eget kapital vilket innebär att man kommer att kvalificera sig för elitlicensen inför kommande säsong.
 
Ytterligare två nya ledamöter valdes in i klubbens styrelse,
Johan Gate och Hanna Bandholtz.

 

PÅ MIDSOMMARAFTON SLÄPPER VI BILJETTER TILL HEMMAPREMIÄREN I SSL MOT VAXJÖ VIPERS SOM SPELAS DEN

2 OKTOBER I ICA MAXI ARENA

BOKA HÄR: www.visbyibk.com/biljetter