Bolin blir kvar i Visby

En viktig del i Visby IBK’s lagbygge inför kommande säsong har fallit på plats då Tommy Bolin under torsdagen tecknat ett nytt tvåårskontrakt med Visby IBK. Bolin kom till Visby inför säsongen 15/16 och har varit en stark poängspelare som levererat 120 poäng under tre säsonger.

 

-Tommy har under sina tre första år utvecklats både som spelare och individ.  Jag är övertygad att Tommy med sin seriösa inställning till innebandyn kommer vara en ledande spelare och visa vägen för nya hungriga spelare säger Visby IBK’s sportchef Joakim Bandholtz.

 

– Föreningen har gett mig en helhetslösning som gjort att jag får möjlighet att fortsätta jobba vidare för målet jag hade när jag kom hit, att spela upp Sveriges finaste förening till SSL kommenterar Bolin.

 

FAKTA TOMMY BOLIN I VISBY IBK
Antal Matcher:    66
Antal mål            80
Antal assist        40
Total poäng       120