Backveteranen förlänger kontraktet med Visby IBK

 
Visby IBK’s backveteran Christoffer Lindberg har förlängt kontraktet över kommande säsong. 34 åriga Lindberg är lagets mest meriterade spelare med ett förflutet i bland annat Tyresö, Balrog och AIK.
 
– Christoffer har tack vare vårt fantastiska fysio-team varit i stort sett skadefri under hela förra säsongen och då visade han vilken kapacitet han besitter säger Visby IBK’s sportchef Joakim Bandholtz.  Jag tycker personligen att han var en av förra årets viktigaste spelare, därför är jag väldigt glad att  han väljer att fortsätta sin elitkarriär fortsätter Bandholtz.
 
-Jag väljer att skriva på för ytterligare ett år då jag inte kan avsluta en sjutton år lång karriär med att förlora sista matchen kommenterar Linberg.
 Besvikelsen efter förra årets missräkning har givit mig både tändvätska och revanschlust för att ta IBK till ett kval och mer därtill avslutar
 backveteranen.